Wandel virtueel rond

Woning te koop in Heidestraat 80, 2040 Zandvliet

Mooi gelegen woning op hoekperceel met 3 slpk., garage en tuin

€ 375 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 510 m²
  • Bewoonbare opp.: 123 m²
  • EPC: 151 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1899
  • Niet geïndexeerd KI: € 309
Deze instapklare woning is goed gelegen in een rustige straat net buiten het centrum van Zandvliet. De gezellige dorpskern met winkels, scholen en openbaar vervoer is vlot bereikbaar. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal, die meteen toegang geeft tot de leefruimte met  aangrenzende, open keuken. Het gelijkvloers bestaat verder uit een ruime 1e slaapkamer, een achterinkom, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche, kolomkast en wastafel met meubel. Via een trap in de achterinkom komt u op de bovenverdieping terecht, waar zich nog twee erg ruime slaapkamers bevinden. Hoewel de garage met automatische poort te smal is voor een wagen, biedt deze toch heel wat extra opbergruimte. Parkeerplaats voor minstens 2 auto's kan u terugvinden op de oprit langs de andere zijde van de woning. Dit toffe hoekperceel heeft een totale oppervlakte van 510m². De gezellige, netjes aangelegde tuin met verhard terras en tuinberging is volledig omsloten en pal op het zuiden georiënteerd. Hier kan u heerlijke uren in de buitenlucht doorbrengen. De woning werd uitgerust met 12 zonnepanelen.

Indeling

Gelijkvloers

Hal | 2m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met tegelvloer. De raampartij boven de voordeur zorgt voor inval van natuurlijk licht.

Woonkamer | 20m² Vanuit de inkomhal komt u rechtstreeks in de woonkamer op tegelvloer terecht. Dankzij ramen aan de straat- en tuinzijde kan de ruimte genieten van heel wat daglicht. Een airco-toestel zorgt ervoor dat de ruimte zowel gekoeld als verwarmd kan worden.

Keuken | 14,5m² De gerieflijke, nette keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd voorzien van dezelfde tegelvloer. Verder beschikt u hier over een 4-pits gasfornuis, dampkap, aansluiting vaatwasser, oven en spoelbak. Het raam kijkt uit over de toffe tuin.

Hal | 2m² Naast de keuken zorgt een hal op tegelvloer voor de verbinding tussen de badkamer, een apart toilet en de trap naar de 1e verdieping. Een achterdeur geeft van hieruit ook toegang tot de tuin.

Badkamer | 4,5m² In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een inloopdouche, kolomkast en lavabo met meubel. Een raam zorgt voor inval van daglicht en eventuele verluchting van de ruimte.

Toilet | 3m² Ook het aparte toilet werd tot boven toe betegeld en is voorzien van een klein raampje.

Slaapkamer | 17m² Meteen rechts in de inkomhal heeft u toegang tot de 1e slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping. Deze ruime kamer op tegelvloer geniet van flink wat daglicht dankzij 2 ramen. Momenteel werd ze ingericht als speelkamer maar deze zou ook prima kunnen dienen als slaapkamer/bureau/hobbyruimte,...

Tuin | 510m² Dit toffe hoekperceel heeft een totale oppervlakte van 510m². De geheel omsloten tuin is zuidgericht en netjes aangelegd met een verhard terras en tuinberging. U kan hier in alle privacy van de zon genieten.

Tuinhuis | 25m² Achteraan de tuin beschikt u over een praktische tuinberging. Deze werd geïsoleerd en is voorzien van elektriciteit.

Garage | 22m² De woning beschikt verder nog over een garage met automatische poort. Hoewel deze te smal is om een wagen in te parkeren, biedt ze toch heel wat extra opbergruimte. Ook de aansluiting voor de wasmachine is hier aanwezig. Op de oprit, langs de andere zijde van de woning, is er voldoende plek om 2 auto's kwijt te kunnen op eigen terrein.

Verdieping 1

Nachthal | 2m² De trap leidt naar de nachthal met laminaatvloer op de 1e verdieping, dewelke de 2 slaapkamers met elkaar verbindt.

Slaapkamer | 17m² De master-bedroom is een erg ruime kamer op laminaatvloer, die dankzij 2 ramen kan genieten van heel wat lichtinval. Rolluiken zorgen ervoor dat u de ruimte ook naar wens kan verduisteren. De houten dakbalken geven de kamer een gezellige, rustieke uitstraling. Verder zorgt een airco hier voor de nodige koeling of verwarming.

Slaapkamer | 15,5m² De 3e slaapkamer is eveneens een ruime kamer op laminaatvloer, voorzien van 2 ramen met rolluiken. Ook hier is een airco aanwezig.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Vernieuwd en geïsoleerd in 2019

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 12 zonnepanelen aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 151 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, aansluiting vaatwasser, oven en spoelbak.

Raamwerk PVC ramen voorzien van rolluiken op eerste verdieping

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche, kolomkast en wastafel met meubel.

Verwarming HR condenserende-ketel Vaillant 2012 // warmtepomp aanwezig in leefruimte en 2 slaapkamers

Heidestraat 80, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Gebouwd voor 1962
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer : 20240524-000057.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.