Wandel virtueel rond

Woning te koop in Antwerpsebaan 364, 2040 Zandvliet

Te renoveren, vrijstaande woning met 2 slpk., garage en tuin

€ 315 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 474 m²
  • Bewoonbare opp.: 181 m²
  • EPC: 646 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1962
  • Niet geïndexeerd KI: € 1065
Deze vrijstaande woning is erg goed gelegen, net buiten het centrum van Zandvliet: openbaar vervoer, winkels en scholen zijn allemaal in de nabije omgeving terug te vinden. Hoewel het pand een opfrisbeurt kan gebruiken, biedt het heel wat mogelijkheden. U komt de woning binnen via een inkomhal, die toegang geeft tot de ruime, eenvoudig ingerichte leefkeuken. In de eveneens ruime woonkamer valt flink wat daglicht binnen langs 2 grote raampartijen. Verder bestaat het gelijkvloers uit een kleine badkamer met zitbad, toilet en wastafel, een hal/achterinkom en een inpandige garage met automatische poort. De woning beschikt ook over een droge kelder. Op de eerste verdieping vindt u 2 ruime slaapkamers en nog een 2e, grote badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 474m². De toffe tuin is oost-gericht en netjes onderhouden, met een verhard terras achteraan de woning en een handige tuinberging.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 7,5m² Via een deur in de inkomhal heeft u toegang tot de droge kelder, die prima als opbergruimte dienst kan doen.

Gelijkvloers

Inkom | 6,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Een raampartij naast de voordeur trekt meteen heel wat daglicht naar binnen. Het raam is tevens voorzien van een rolluik.

Woonkamer | 37m² De woonkamer is erg ruim en heeft een nette laminaatvloer. 2 grote ramen trekken hier veel natuurlijk licht naar binnen. De houtkachel zorgt voor gezellige warmte tijdens koude dagen.

Keuken | 18m² Vanuit de inkomhal heeft u rechtstreeks toegang tot de leefkeuken op tegelvloer. Deze is voorzien van een 4-pits elektrisch fornuis, dampkap, vaatwasser en 2.5 spoelbak. Verder geniet de keuken van flink wat lichtinval dankzij grote ramen in de zijgevel. Ook een elektrisch rolluik is hier aanwezig.

Badkamer | 2m² Hoewel de 1e badkamer erg basic werd ingericht, werd ze steeds met grote zorg onderhouden. De ruimte werd tot boven toe betegeld en beschikt over een zitbad, toilet en wastafel.

Hal | 4m² Een hal op tegelvloer zorgt voor de verbinding tussen de keuken en de inpandige garage. Een dubbele glazen deur geeft van hieruit ook toegang tot de tuin. De glazen deur werd tevens uitgerust met een elektrische rolluik.

Garage | 20,5m² De inpandige garage met tegelvloer en automatische poort biedt plaats aan uw wagen. Verschillende raampjes zorgen hier voor voldoende daglicht en handige ingemaakte kasten voorzien in flink wat extra opbergruimte. Een zolderluik geeft toegang tot een bergzolder. Ook op de oprit voor de garage is er voldoende plek om een extra wagen te parkeren.

Tuin | 474m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 474m². De tuin is oostgericht en werd netjes onderhouden. Op het verharde terras achteraan de woning is het aangenaam toeven.

Tuinhuis | 15m² Achteraan het perceel beschikt u nog over een handige tuinberging, waarin allerhande tuinmateriaal gestockeerd kan worden. Het tuinhuis werd tevens voorzien van een vinylvloer en aansluiting voor elektriciteit.

Verdieping 1

Nachthal | 2,5m² Vanuit de inkomhal leidt een houten trap naar de nachthal met tegelvloer op de bovenverdieping. Ook hier zorgt een raam voor een aangename inval van daglicht.

Badkamer | 9m² De 2e badkamer is gelegen op de 1e verdieping en is erg ruim. Ze werd tot boven toe betegeld en beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. Een raam met rolluik zorgt voor daglicht en mogelijke verluchting van de ruimte.

Slaapkamer | 16,5m² In de ruime master-bedroom op laminaatvloer trekt een groot raam aan de straatzijde flink wat daglicht naar binnen. De ruimte kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. een rolluik.

Slaapkamer | 15m² Ook de 2e slaapkamer is een ruime kamer met laminaatvloer en raam met rolluik aan de tuinzijde.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig - Enkele beglazing in raam inkomhal en dubbele houten deur in achterinkom. // Zowel automatische als handmatige rolluiken aanwezig

Dak Het dak werd niet geïsoleerd.

Elektriciteit Elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 646 kWh/m²jaar - Energielabel: F

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits elektrisch fornuis, dampkap, vaatwasser en 2.5 spoelbak.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig

Sanitair De 1e badkamer beschikt over een zitbad, toilet en wastafel // De 2e badkamer werd uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel.

Verwarming HR-condenserende ketel 2001 - Vaillant

Antwerpsebaan 364, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Renovatieverplichting Ja
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Gebouwd voor 1962
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score B
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer : 20231220-000321.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.