Handelspand te huur in Leugenberg 141, 2180 Ekeren (Antwerpen)

Polyvalente handelsruimte

€ 1 950
  • Grond opp.: 165 m²
  • Bewoonbare opp.: 165 m²
Deze veelzijdige handelsruimte is gelegen in Ekeren dichtbij de autosnelweg. Momenteel is ze ingericht als polyvalente ruimte. U komt binnen via een aparte ingang langs de zijkant van het gebouw. Eventuele aanpassingen of wijzigingen qua inrichting zijn bespreekbaar met de eigenaar. De oppervlakte van de polyvalente ruimte is +/-150 vierkante meter en alle kamers worden voorzien van veel licht wat binnenvalt via de lichtkoepels . Er is een ruime parking waar u in overleg met de eigenaar gebruik van kan maken.

Indeling

Gelijkvloers

Polyvalente ruimte | 107m² U komt het handelspand binnen via de grote polyvalente ruimte. Deze is voorzien van een tegelvloer en een lichtkoepel die zorgt voor veel daglicht. Deze ruimte is vrij in te delen en biedt tal van mogelijkheden.

Toilet | 8m² Deze sanitaire ruimte kan gebruikt worden als mannentoilet en is uitgerust met 3 urinoirs, een wastafel en een afgezonderd hangtoilet.

Toilet | 8m² Deze sanitaire ruimte is kamerhoog betegeld en kan worden gebruikt als vrouwentoilet. Ze beschikt over een dubbele spoelbak, twee afgezonderde toiletten en een handdroger.

Polyvalente ruimte | 7,5m² Deze polyvalente ruimte zou perfect dienst kunnen doen als kantoor.

Polyvalente ruimte | 14m² Deze polyvalente ruimte beschikt over een tegelvloer en biedt eveneens tal van mogelijkheden.

Sanitaire ruimte | 8m² De douchekamer is kamerhoog betegeld en is voorzien van zes douches.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - veelal glasdals

Raamwerk Houten ramen

Sanitair Polyvalente ruimtes hebben steeds toegang tot het sanitair: douches/kleedruimtes. Er is een apart dames- en herentoilet

Verwarming Verwarming op aardgas, tussenmeter wordt voorzien door de verhuurder

Leugenberg 141, 2180 Ekeren (Antwerpen) Zin om hier te wonen?

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.