Kantoorruimte te huur in Starrenhoflaan 14.1, 2950 Kapellen (Antw.)

Goed onderhouden kantoor met archiefruimte en berging

€ 500
  • Grond opp.: 63 m²
Dit goed onderhouden, nette kantoor is ideaal gelegen in het industrieterrein 'Starrenhof' in Kapellen. U komt het grote bedrijfsgebouw binnen via een gemeenschappelijke inkomhal met voldoende wachtruimte voor eventuele gasten. Ook de sanitaire ruimte is gemeenschappelijk. Verder heeft u de private beschikking over een kantoorruimte van 48m² reeds geïnstalleerd met ingemaakte kasten en een groot bureau. Het kantoor is bovendien voorzien van een nette gietvloer, grote ramen waarlangs daglicht binnenvalt, voldoende extra verlichting en airconditioning. U kan gebruik maken van een archiefruimte met ingemaakte kasten en een berging. De mogelijkheid bestaat om meerdere kantoorruimtes samen te huren. U vindt de info hierover eveneens op onze website onder het tabblad 'te huur'.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 22,5m² U komt het kantoorgebouw binnen via een ruime en lichte gemeenschappelijke inkomhal. Deze vormt een prima wachtruimte voor eventuele bezoekers.

Sanitaire ruimte | 12m² De kantoren beschikken over een gemeenschappelijke sanitaire ruimte, met gescheiden toiletten voor dames en heren.

Kantoorruimte | 48m² De eerste kantoorruimte, met handige ingebouwde kasten en bureau, heeft een ingang zowel vanuit de gang als vanuit de inkomhal. Grote ramen zorgen hier voor een overvloed aan daglicht.

Archief | 7,5m² Ook in het archief werden nette, praktische ingebouwde kasten en een groot werkblad voorzien.

Berging | 7,5m² Vooraan, grenzend aan de inkomhal, bevindt zich een berging, waar u materiaal kan opslaan.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Raamwerk Aluminium ramen

Verwarming Verwarming op elektriciteit

Starrenhoflaan 14.1, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.