Aanbod te huur

Appartement of huis te huur in Stabroek? Ontdek ons aanbod.

Ben je op zoek naar een appartement te huur of huis te huur in Stabroek? Bij Fimmo Vastgoed vind je een mooi aanbod vastgoed te huur in Stabroek.

Met haar bruisende dorpskern, de aanwezigheid van winkelcentra en een goede verbinding met de autosnelweg en de haven van Antwerpen, is Stabroek voor veel gezinnen een gegeerde plek om te wonen. Het dorp heeft een bruisend verenigingsleven, prima uitgebouwde jeugd- en cultuurwerking en veel voorzieningen op vlak van sport en vrije tijd. Wist je trouwens dat Stabroek ook nog heel wat toffe plekjes heeft in het groen? Je kan er gaan wandelen aan het Moretus- of Elzenbos, gaan uitwaaien in de uitgestrekte polders of gaan fietsen langs de Antwerpse fortengordel. Bovendien zijn er in Stabroek genoeg toffe terrasjes om nadien even uit te blazen!

Een huis of appartement huren in Stabroek? Of ben je op zoek naar een garage te huur of garagebox in Stabroek? In ons ruim aanbod vind je huizen, appartementen en garages te huur in verschillende groottes, stijlen en prijsklassen. Voor elk wat wils! Bovendien begeleidt het team van Fimmo Vastgoed je van A tot Z doorheen alle administratie zoals het huurcontract, de plaatsbeschrijving, registratie van alle documenten, … Bekijk het aanbod van Fimmo te huur in Stabroek op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.