Aanbod te huur

Appartement of huis te huur in Zandvliet? Ontdek ons aanbod. (H1)

Ben je op zoek naar een huis te huur of appartement te huur in Zandvliet? Bij Fimmo Vastgoed vind je een mooi aanbod vastgoed te huur in Zandvliet.

Het authentieke polderdorp Zandvliet is super centraal gelegen, vlakbij de A12, en heeft een prima verbinding met de Scheldelaan en haven. Ook de Stad Antwerpen is zowel met de wagen als per bus super vlot bereikbaar. Wist je trouwens dat Zandvliet een district is van stad Antwerpen en zo mee geniet van heel wat voorzieningen qua kinderopvang, cultuur, sport en vrije tijd? Verder is Zandvliet een groen plekje dat midden tussen de weidse polders en aan de rand van Grenspark De Zoom ligt. Hier is het heerlijk om te gaan wandelen of mountainbiken. Of slenter jij op een zonnige dag liever over het jaagpad langs het kanaal? Redenen genoeg om in dit prachtige dorp te komen wonen.

Een huis of appartement huren in Zandvliet? In ons ruim aanbod vind je huizen en appartementen te huur in verschillende groottes, stijlen en prijsklassen. Voor elk wat wils! Bovendien begeleidt het team van Fimmo Vastgoed je van A tot Z doorheen alle administratie zoals het huurcontract, de plaatsbeschrijving, registratie van alle documenten, … Bekijk het aanbod van Fimmo te huur in Zandvliet op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.