Wandel virtueel rond

Woning te koop in Valeriaanstraat 14, 2040 Berendrecht

Toffe woning met 3 slpk. en zuid georiënteerde tuin

€ 285 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 156 m²
  • Bewoonbare opp.: 120 m²
  • EPC: 365 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1970
  • Niet geïndexeerd KI: € 624
Deze toffe, licht op te frissen gesloten bebouwing is erg goed gelegen in een doodlopende straat in Berendrecht. Het is hier bijzonder rustig wonen en toch bevinden openbaar vervoer, winkels en scholen zich allemaal op wandelafstand. Op het gelijkvloers vindt u een inkomhal met gastentoilet, dewelke rechtstreeks toegang verleent tot een ruime woonkamer met aansluitend een volledig ingerichte, open keuken. Vanuit de inkomhal leidt een vaste trap u naar de eerste verdieping. Deze telt drie volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en een wastafel met meubel. In de badkamer zijn tevens de aansluiting voor wasmachine en droogkast aanwezig. De bergzolder is toegankelijk via een zolderluik in de nachthal. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 156m². In de volledig verharde, zuid georiënteerde tuin kan u tot in de late uurtjes van de zon genieten. Verder biedt het ruime tuinhuis voldoende stockageruimte.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 10,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op laminaatvloer. 3 raampjes in de voordeur zorgen hier meteen voor een aangename inval van daglicht. De elektrische boiler werd netjes weggewerkt in een ingemaakte kast. Verder bestaat de mogelijkheid om de aansluiting voor de wasmachine te voorzien onder de trap..

Woonkamer | 39m² Vanuit de inkomhal heeft u meteen toegang tot de ruime, open woonkamer op tegelvloer. Het grote schuifraam trekt heel wat daglicht naar binnen en zorgt voor een rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin. Extra troef is hier de pelletkachel, die op koude dagen zorgt voor een gezellige warmte.

Keuken | 10m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd voorzien van dezelfde tijdloze tegelvloer. Verder werd ze uitgerust met een mooi granieten werkblad en beschikt ze over een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, koffiezet en anderhalve spoelbak. Het raam aan de straatzijde zorgt voor een aangename inval van daglicht.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet met handenwassertje voorhanden, gesitueerd in de inkomhal.

Tuin | 156m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 156m². In de volledig verharde, zuid georiënteerde tuin kan u tot in de late uurtjes van de zon genieten. Verder biedt het ruime tuinhuis voldoende stockageruimte.

Verdieping 1

Nachthal | 8m² Een houten trap leidt vanuit de inkomhal naar de nachthal op laminaatvloer op de 1e verdieping. Deze verbindt de 3 slaapkamers met de badkamer. Hier vindt u ook het luik naar de bergzolder.

Badkamer | 5,8m² De badkamer werd tot boven toe betegeld en beschikt over een douche, toilet en wastafel met meubel. Ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast kan u hier terugvinden. 2 kleine ramen aan de straatzijde zorgen voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Slaapkamer | 11,5m² De ruimste slaapkamer doet momenteel dienst als hobbykamer en stockageruimte maar leent zich er prima toe om uw master-bedroom van te maken. De kamer met nette laminaatvloer geniet van heel wat daglicht dankzij het raam aan de straatzijde.

Slaapkamer | 8,5m² Zowel de tweede als derde slaapkamer zijn volwaardige slaapkamers met laminaatvloer en een raampartij aan de tuinzijde.

Slaapkamer | 8m² Zowel de tweede als derde slaapkamer zijn volwaardige slaapkamers met laminaatvloer en een raampartij aan de tuinzijde.

Verdieping 2

Zolder Een zolderluik in de nachthal geeft toegang tot de bergzolder.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig, handmatige rolluiken aanwezig (niet bij schuifraam), raam achteraan gebarsten

Dak Het dak werd geïsoleerd in 2014

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 365 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken beschikt mooi granieten werkblad en werd voorzien van een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, koffiezet en anderhalve spoelbak.

Raamwerk PVC-ramen aanwezig

Sanitair De badkamer werd voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel. Ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast kan u hier terugvinden.

Verwarming Pelletkachel aanwezig, geen CV

Valeriaanstraat 14, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Ja
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer : 20240524-000059.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.