Wandel virtueel rond

Woning te koop in Putsebaan 57, 2040 Zandvliet

Toffe starterswoning met 2 slpk., tuin en garage

€ 275 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 297 m²
  • Bewoonbare opp.: 120 m²
  • EPC: 396 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1936
  • Niet geïndexeerd KI: € 545
Deze op te frissen starterswoning bevindt zich net buiten het centrum van het polderdorpje Zandvliet. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn uiteraard allemaal vlot bereikbaar. U komt de woning binnen via een achterdeur die meteen toegang verleent tot de leefkeuken. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een ruime en lichte woonkamer, een badkamer met toilet en wastafel met meubel en een berging met douchecabine. Een houten trap leidt vanuit de living naar de nachthal op de eerste verdieping, waar zich 2 volwaardige slaapkamers bevinden. Een zolderluik in de nachthal geeft toegang tot de zolder. Verder beschikt de woning nog over een droge kelder waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 297m². In de toffe tuin met keurig aangelegd terras zal u ongetwijfeld heel wat uurtjes buitenplezier beleven. De garage met automatische poort biedt handig plaats aan uw wagen en is toegankelijk via de oprit. 

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 10m² De woning beschikt over een droge kelder, dewelke prima dienst kan doen als extra opbergruimte.

Gelijkvloers

Keuken | 10,5m² U komt de woning binnen via een achterdeur die toegang verleent tot de keuken op tegelvloer. Deze werd eenvoudig ingericht met een 4-pits keramisch fornuis, dampkap en een dubbele spoelbak. Een groot raam en glaspartij in de achterdeur zorgen voor flink wat inval van daglicht.

Leefruimte | 30,5m² Vanuit de keuken heeft u toegang tot de grote leefruimte op tegelvloer. Deze biedt plaats aan zowel een gezellige zithoek als aan een eethoek. Grote ramen aan weerszijden en een glazen voordeur zorgen ook hier voor een aangename lichtinval.

Badkamer | 4m² Langs de andere zijde geeft de keuken toegang tot de volledig betegelde badkamer met hangtoilet, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel. Een klein raampje zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte. Een douchecabine kan u terugvinden in de aangrenzende berging.

Berging | 18m² Achteraan de woning bevindt zich nog een ruime berging op tegelvloer. Deze werd uitgerust met een douchecabine en een dubbele spoelbak. Verder vindt u er ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast alsook de CV-ketel. De achterdeur geeft rechtstreeks toegang tot de tuin.

Tuin | 297m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 297m². De toffe tuin met netjes aangelegd terras nodigt uit om heel wat uurtjes van de buitenlucht te kunnen genieten.

Garage | 27m² Uw wagen kan u handig parkeren in de ruime garage met automatische poort. Deze beschikt over een aansluiting voor elektriciteit en een grondwaterpomp die werd aangesloten op een sproeisysteem in de grond.

Verdieping 1

Nachthal | 5m² Een houten trap leidt vanuit de leefruimte naar de nachthal op de 1e verdieping.

Slaapkamer | 16,5m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer op laminaatvloer, gelegen aan de straatzijde. Het grote raam trekt heel wat daglicht naar binnen. Echter kan de ruimte ook naar wens verduisterd worden d.m.v. een rolluik.

Slaapkamer | 7,5m² Ook de 2e slaapkamer is een volwaardige kamer met laminaatvloer en een raam.

Verdieping 2

Zolder | 13m² Een zolderluik ik de nachthal geeft toegang tot de zolder.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met handmatige rolluiken voorzien.

Dak Het dak werd niet of onvoldoende geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 396 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak, 4-pits keramisch fornuis en dampkap.

Raamwerk PVC raamwerk voorzien

Sanitair De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo met meubel en handdoek droger. De douchecabine vindt u terug in de berging.

Verwarming HR condenserende ketel Vaillant vernieuwd in 2023

Putsebaan 57, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer: 20231128-000155.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.