Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Berkenlaan 11.2V, 2940 Hoevenen

Tof, instapklaar appt. met 2 slpk., balkon en garage

€ 189 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 89 m²
  • Bewoonbare opp.: 89 m²
  • EPC: 152 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1972
  • Niet geïndexeerd KI: € 753
Dit gezellig, instapklaar appartement is gelegen op de tweede verdieping van een blokje in een residentiële wijk in Hoevenen. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn allen te vinden in de directe omgeving. Hoewel het appartementje echt rustig gelegen is, bevinden de centra van Hoevenen, maar ook van het bruisende Kapellen en Stabroek zich op een boogscheut afstand. Bovendien is er een super vlotte verbinding met de autosnelweg A12. U komt het appartement binnen via de centrale hal die het leef- en slaapgedeelte met elkaar verbindt. Verder heeft het appartement een ruime woning, een in 2019 gerenoveerde keuken die voorzien is van alle comfort, 2 volwaardige, ruime slaapkamers, een badkamer met douche, lavabo en toilet, een aparte ruime berging en een westelijk georiënteerd terras, waar u vanaf de middag van het zonnetje kan genieten tot ze ondergaat. Achter het blokje ligt de garagebox. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden aangekocht voor €25.000. Er is geen lift aanwezig in het gebouw. Gem. kosten: €150/maand, incl. blokpolis en voorschot op gasverbruik en water.

Indeling

Gelijkvloers

Garage | 18m² Achter het gebouw bevindt zich een garagebox die voorzien is van een handmatige poort. Elektriciteit is in de garage aanwezig. De garagebox is niet in de vraagprijs inbegrepen maar dient verplicht mee aangekocht te worden. VP: 25.000 euro

Verdieping 2

Leefruimte | 30m² In de ruime woonkamer valt veel daglicht binnen via het raam aan straatzijde. Verder is de living voorzien van een kurkvloer.

Keuken | 4m² De tijdloze, gerieflijke keuken op tegelvloer werd in 2019 vernieuwd en is voorzien van alle comfort: een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven en 1.5 spoelbak. Het raam brengt aangenaam daglicht binnen. Mogelijkheid bestaat de keuken open te werken en bij de leefruimte te trekken.

Hal | 6m² U komt het appartement binnen via de hal met vinylvloer. Ze verbindt het leef- en slaapgedeelte met elkaar. Leuk extraatje is de lichtkoepel die heel wat daglicht in de ruimte trekt.

Slaapkamer | 12m² De master bedroom is een ruime slaapkamer met vinyl vloer. Via het raam aan de westzijde valt fijn daglicht binnen. De ruimte kan d.m.v. rolluiken ook helemaal verduisterd worden. Via deze ruimte heeft u toegang tot het balkon.

Terras | 6m² Het westelijk georiënteerd terras is een prima plekje om van de buitenlucht te genieten. U kan er vanaf de middag van het zonnetje genieten, en dat tot ze ondergaat!

Badkamer | 4m² De nette badkamer is voorzien van een toilet en lavabo. De douchecabine werd in 2020 geplaatst.

Slaapkamer | 9m² De tweede slaapkamer is een volwaardige kinderkamer met vinylvloer. Het raam aan de west-zijde zorgt voor inval van daglicht. Echter, ook deze ruimte kan volledig verduisterd worden met rolluiken.

Berging | 4m² Het appartement beschikt over een aparte, grote bergruimte. Gezien de berging naast de badkamer gelegen is, zou hier perfect een aansluiting voor de wasmachine voorzien kunnen worden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met handmatige rolluiken aanwezig

Dak Het dak werd reeds geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform het AREI

Isolatie EPC-waarde: 152 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken beschikt over een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven en 1.5 spoelbak

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer is voorzien van een boiler, douchecabine en wastafel. Ook vindt u hier de aansluiting voor een wasmachine

Verwarming Gemeenschappelijke HR ketel van 2011

Berkenlaan 11.2V, 2940 Hoevenen Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score D
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20240514-000990.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.