Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Kleine Molenweg 68, 2940 Stabroek

BEN-nieuwbouwapp. op 1e verd. met 1 slpk., groot terras en autostaanplaats

€ 250 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 108 m²
  • Bewoonbare opp.: 81 m²
  • Bouwjaar: 2024
Koop aan 6% btw* - Dit toffe, bijna energie neutrale nieuwbouwappartement is erg centraal gelegen, op wandelafstand van het centrum van Stabroek. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Dit appartement op de 1e verdieping maakt deel uit van een kleinschalig appartementsblokje "Residentie Jengo". U komt het appartement binnen via een aparte inkomhal met ruimte voor vestiairekast, een gastentoilet en toegang tot de master-bedroom met ensuite badkamer. De volledig betegelde badkamer werd voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.  Vanuit deze inkomhal loopt u verder door naar de erg lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken. Verder beschikt het appartement over een berging waarin alle technische voorzieningen terug te vinden zijn. Doorheen het hele appartement werd een mooie, lichtgrijze tegelvloer netjes doorgetrokken. Ook vloerverwarming is aanwezig. Verder beschikt het appartement nog over een ventilatiesysteem en 3 zonnepanelen. Het schuifraam geeft vanuit de leefruimte toegang tot het gigantische terras op de 1e verdieping. Dankzij een zuidwestelijke oriëntatie zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. Bij het appartement hoort verder nog een autostaanplaats met elektrische laadpaal, gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000.  Ook een gemeenschappelijke fietsenberging is aanwezig. Deze biedt makkelijk plaats aan uw fiets en werd voorzien van stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen.

Indeling

Gelijkvloers

Staanplaats Bij het appartement hoort een privatieve autostaanplaats met elektrische laadpaal, gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000.

Tuinhuis In de gemeenschappelijke fietsenberging kan u uw fiets parkeren. Stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen werden hier voorzien.

Verdieping 1

Woonkamer | 31,5m² De woonkamer en open keuken vormen samen één grote leefruimte, waar dankzij de ramen aan verschillende zijden flink wat daglicht binnenvalt. De mooie lichtgrijze tegelvloer werd doorheen het hele appartement netjes doorgetrokken.

Inkom | 5m² U komt het appartement op de 1e verdieping binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Deze loopt door in een hal, dewelke toegang geeft tot de slaapkamer, het gastentoilet en de open leefruimte. In de inkomhal werd ruimte voor een vestiairekast voorzien.

Keuken | 7,5m² In de moderne, open keuken vindt u een knap natuurstenen werkblad. Verder werd ze uitgerust met alle hedendaags comfort: een inductiefornuis, dampkap, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet aanwezig, gesitueerd aan de inkomhal. Deze heeft eveneens een tegelvloer en beschikt over een hangtoilet en handenwasser.

Berging | 4m² De berging is toegankelijk vanuit de woonkamer. U vindt hier de aansluiting voor de wasmachine, de warmtepomp, de omvormer voor zonnepanelen en het verluchtingssysteem.

Slaapkamer | 13,5m² In de ruime master-bedroom valt aangenaam daglicht binnen via het raam aan de straatzijde. Extra troef hier is absoluut de ensuite-badkamer.

Badkamer | 6m² De badkamer grenst meteen aan de slaapkamer en werd tot boven toe betegeld. Verder beschikt u hier over een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Het raam aan de straatzijde trekt voldoende daglicht naar binnen en biedt extra verluchting.

Terras | 26,5m² Pluspunt aan dit appartement is ongetwijfeld het grote, zuid-west georiënteerde terras met stopcontact en buitenverlichting. U zal hier ongetwijfeld heel wat uren van de buitenlucht en het zonnetje kunnen genieten.

Technisch

Beglazing Er is dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 3 zonnepanelen aanwezig

Isolatie E-peil: 30

Keuken De keuken werd voorzien van een inductiefornuis, dampkap, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.

Raamwerk Er is PVC raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel met meubel. // Apart gastentoilet aanwezig.

Verwarming Er is vloerverwarming en een warmtepomp aanwezig

Kleine Molenweg 68, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score B
P(erceel)-score B

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.