Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Roederdelft 25, 2170 Merksem

Goed onderhouden, instapklaar appt. op 2e verd. met 3 slpk., balkon en kelderberging

€ 190 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 76 m²
  • Bewoonbare opp.: 76 m²
  • EPC: 370 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1966
  • Renovatiejaar: 2016
  • Niet geïndexeerd KI: € 627
Dit tof, instapklaar appartement is gelegen op de 2e verdieping van een appartementsgebouw gelegen in een residentiële wijk in Merksem. Winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Bovendien heeft het een ideale verbinding met de snelweg en andere belangrijke uitvalswegen! U komt het appartement binnen via de centrale, ruime inkomhal, die het leef- en slaapgedeelte met elkaar verbindt. De leefruimte met tegelvloer is gezellig en erg licht en de gerieflijke, open keuken is voorzien van alle comfort. Verder beschikt de flat over 3 slaapkamers, een zuidwest-balkonnetje en een nette badkamer met douche, toilet, handdoekdroger en wastafel met spiegelkast. Het appartement beschikt eveneens over een privatieve berging in de kelderverdieping.
Gem. kosten: €233/maand - Er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 4,5m² Bij het appartement hoort verder nog een privatieve berging, genummerd "1", in de kelderverdieping.

Verdieping 2

Inkom | 4m² U komt het appartement op de 2e verdieping binnen via een centrale inkomhal op tegelvloer, die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt.

Leefruimte | 24,5m² De gezellige leefruimte heeft erg veel inval van daglicht dankzij de grote raampartij aan de voorzijde. De tegelvloer werd vanuit de inkomhal netjes doorgetrokken. Verder vindt u in de woonkamer nog een praktische ingemaakte kast.

Keuken | 6,5m² De nette en gerieflijke keuken op tegelvloer staat in open verbinding met de woonkamer en geniet opnieuw van erg veel lichtinval. Ze is voorzien van alle comfort: een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, vaatwasser en dubbele spoelbak. Ook de aansluiting voor de wasmachine kan u hier terugvinden.

Badkamer | 2,5m² In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een douche, hangtoilet, handdoekdroger en wastafel met spiegelkast. De doorstromer voor warm water werd in 2020 vernieuwd.

Slaapkamer | 13,5m² De ruime master-bedroom bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Deze kamer werd voorzien van een tapijtvloer en groot raam dat zorgt voor voldoende daglicht. De ruimte kan eveneens naar wens verduisterd worden d.m.v. van een elektrische rolluik.

Slaapkamer | 7m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige kamer met tapijtvloer, gelegen aan de achterzijde. Momenteel wordt deze kamer met handige ingemaakte kasten gebruikt als dressing. Het raam zorgt voor daglicht, maar kan ook verduisterd worden. De deur geeft toegang tot het kleine balkon.

Terras | 1m² Het kleine balkon is toegankelijk vanuit de 2e slaapkamer en werd volledig dichtgemaakt d.m.v. raampartijen.

Slaapkamer | 4m² Hoewel de 3e slaapkamer de kleinste is, is dit nog steeds een volwaardige kinderkamer met tapijtvloer en een raam met rolluik.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met automatische rolluiken aanwezig

Dak Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2016

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 370 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken is voorzien van een keramisch fornuis, dampkap, oven, vaatwasser en een dubbele spoelbak. Verder vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine.

Raamwerk PVC-ramen vernieuwd in 2010

Sanitair De badkamer beschikt over een douche, toilet, handdoekdroger en wastafel met spiegelkast. U vindt hier tevens de in 2020 vernieuwde doorstromer.

Verwarming Gemeenschappelijke HR-condenserende ketel

Roederdelft 25, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer: 20240618-000104.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.