Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Terninckstraat 19 2V, 2000 Antwerpen (2000)

Knus appartement op 2de verd. met 1 slpk.

€ 165 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 35 m²
  • Bewoonbare opp.: 35 m²
  • EPC: 280 kWh/m² Label C
  • Niet geïndexeerd KI: € 270
Dit knusse appartement is gelegen in een blokje met charmante authentieke elementen. U bevindt zich hier in het hartje van historisch Antwerpen. Een prima uitvalsbasis om deel te nemen aan het bruisende stadsleven. U komt binnen via een gemeenschappelijke inkomhal waar ruimte is om fietsen te plaatsen. Het appartement zelf bestaat uit een gezellige woonkamer met veel licht, een praktische keuken en een slaapkamer met ensuite badkamer. Er is geen lift in het gebouw aanwezig. Gemeenschappelijke kosten nog te bepalen. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 9m² In de gemeenschappelijke inkomhal leidt een charmante houten trap naar de appartementen op de bovenverdieping. Hier is ook voldoende ruimte om enkele fietsen te stallen.

Verdieping 2

Woonkamer | 17m² U komt het appartement binnen via een nisje met ingemaakte kast in de woonkamer. Dankzij de grote, hoge ramen valt hier heel wat daglicht binnen. De houten vloer en de bakstenen muren zorgen dan weer voor een warme, gezellige uitstraling.

Keuken | 4,5m² Via een opstapje bereikt u een ruime keuken. Deze is uitgerust met een 4-pits elektrisch fornuis, dampkap, koelkast, dubbele spoelbak en veel kastruimte. Er is ook telkens een aansluiting voor de wasmachine voorzien.

Slaapkamer | 7,5m² Ook de slaapkamer in het appartement heeft, net zoals de woonkamer en keuken, een mooie houten vloer.

Badkamer | 6m² Ensuite aan de slaapkamer bevindt zich een badkamer. Deze beschikt over een ligbad, een wastafel en een toilet.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 280 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits elektrisch fornuis, dampkap, koelkast, spoelbak. Aansluiting voor een vaatwasser is aanwezig.

Raamwerk Houten ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel

Verwarming Aparte verwarmingsketel op aardgas

Terninckstraat 19 2V, 2000 Antwerpen (2000) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Geïnventariseerd erfgoed Inventaris van archeologische zones
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.