Wandel virtueel rond

Woning te koop in Steenovenstraat 47C, 2040 Berendrecht

Instapklare woning met 3 mog. 4 slpk. en tuin

€ 434 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 231 m²
  • Bewoonbare opp.: 180 m²
  • Bouwjaar: 2016
  • Niet geïndexeerd KI: € 1136
Deze instapklare, energiezuinige woning is net buiten het centrum van Berendrecht gelegen. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. U komt het huis binnen in een ruime inkomhal die meteen toegang biedt tot de leefruimte met volledig uitgeruste, open keuken. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een berging, een gastentoilet en een 1e slaapkamer, dewelke momenteel werd ingericht als bureau/speelkamer. De eerste verdieping telt nog 2 ruime slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel en een toilet. Een vaste trap leidt verder naar de zolder op de 2e verdieping. Deze biedt mits verdere afwerking de mogelijkheid om nog een extra kamer te creëren. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 231m². In de toffe, omheinde tuin met aangelegd terras en tuinberging zal u ongetwijfeld heel wat uurtjes van de buitenlucht kunnen genieten. De tuin heeft eveneens een ontsluiting langs de achterzijde, wat zeker een extra troef vormt. Ook een regenwaterput is aanwezig.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 8m² U komt de woning binnen via een ruime, aparte inkomhal op tegelvloer. De glazen voordeur trekt meteen een fijn daglicht naar binnen.

Leefruimte | 30m² Vanuit de inkomhal bereikt u rechtstreeks de open leefruimte. Deze kan genieten van flink wat lichtinval dankzij de open vide naar de 1e verdieping en een groot dubbel schuifraam in de achtergevel. De tijdloze grijze tegelvloer werd hier netjes doorgetrokken.

Keuken | 22,5m² De keuken op tegelvloer staat in open verbinding met de leefruimte en werd voorzien van een knusse ontbijthoek. Verder beschikt ze over alle hedendaags comfort: een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, microgolf, vaatwasser en anderhalve spoelbak.

Berging | 7m² Erg praktisch is de berging met tegelvloer, dewelke grenst aan de keuken. Hierin kan u makkelijk extra voorraad stockeren. Ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast, CV-ketel, ventilatiesysteem en de regenwaterpomp zal u hier kunnen terugvinden.

Slaapkamer | 15,5m² Meteen rechts in de inkomhal bevindt zich de 1e slaapkamer op laminaatvloer. Daglicht valt binnen langs 2 ramen aan de straatzijde. Momenteel werd de ruimte ingericht als bureau/speelkamer. Echter zou deze kamer ook plek kunnen bieden om fietsen in te stallen. U kan hier tevens de meters voor gas en elektriciteit terugvinden.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet met handenwassertje aanwezig, gesitueerd in de inkomhal.

Tuin | 231m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 231m² en is noord-georiënteerd. De toffe, omheinde tuin met netjes aangelegd terras en tuinberging is zeker en vast een leuke plek om van de buitenlucht te genieten. Extra troef is dat deze tuin ook toegankelijk is via een ontsluiting achteraan.

Tuinhuis Achteraan het perceel beschikt u over een praktische tuinberging, waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden.

Verdieping 1

Nachthal Een stenen trap leidt vanuit de leefruimte naar de nachthal met vide op de 1e verdieping. Deze hal vormt de verbinding tussen 2 slaapkamers en de badkamer. Een groot raam trekt flink wat daglicht naar binnen.

Slaapkamer | 16,5m² In de ruime master-bedroom op laminaatvloer valt heel wat daglicht binnen langs 2 ramen aan de straatzijde.

Badkamer | 10m² De moderne badkamer op tegelvloer beschikt over een inloopdouche, hangtoilet en waskom met meubel. De muren aan de douche en het toilet werden tot boven toe betegeld. Een raam zorgt voor voldoende daglicht.

Slaapkamer | 14,5m² Ook de 2e slaapkamer op de 1e verdieping is een aangenaam ruime kamer met laminaatvloer en 2 grote ramen. Hier werd tevens een aansluiting voor teledistributie voorzien.

Verdieping 2

Zolder | 37,5m² Een volwaardige, houten trap brengt u verder naar de zolder op de 2e verdieping. Deze werd reeds geïsoleerd en beschikt over een betonvloer. Mits verdere afwerking zou u hier absoluut een extra ruimte kunnen creëren.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd geïsoleerd volgens de normering van 2020

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // Ventilatiesysteem aanwezig

Isolatie E-peil: E63

Keuken De open keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, dampkap, losstaande koelkast, oven, microgolfoven en vaatwasser.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel, inloopdouche en toilet. // Regenwaterput aanwezig

Verwarming HR ketel Remeha 2016

Steenovenstraat 47C, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score B
P(erceel)-score B

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.