Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Lodewijk Van Berckenlaan 57, 2600 Berchem (2600)

Tof gelegen duplex-app. met 3 slpk.

€ 249 999
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 49 m²
  • Bewoonbare opp.: 114 m²
  • EPC: 188 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1954
  • Niet geïndexeerd KI: € 661
Dit ruime, licht op te frissen duplex-appartement is super tof gelegen in een aangename wijk te Berchem. In deze gezellige buurt zijn winkels, scholen en openbaar vervoer allemaal vlot bereikbaar. Bovendien bent u in slechts een kwartiertje met de fiets of de tram in het centrum van Antwerpen. U komt het appartement binnen via een ruime inkomhal. Van hieruit heeft u toegang tot de open leefruimte met zithoek en eetkamer. Een halletje met wastafel verbindt deze leefruimte met de eenvoudig uitgeruste keuken. Echter zorgt ook een opening in de muur voor een toffe verbinding tussen leefruimte en keuken. Verder beschikt het gelijkvloers nog over een bergruimte en een badkamer met douche en toilet. Het appartement heeft een droge kelder, dewelke prima dienst doet als extra opbergruimte. De 1e verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Geen gem. kosten - Let op: er is geen buitenruimte aanwezig.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 7,5m² U komt het appartement binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. De glaspartij in de aluminium voordeur trekt meteen aangenaam daglicht naar binnen.

Woonkamer | 13,5m² De woonkamer op laminaatvloer kan dankzij een groot raam aan de straatzijde genieten van heel wat lichtinval. Verder staat deze ruimte in open verbinding met de eetkamer en aangrenzende keuken.

Eetkamer | 17,5m² Vanuit de inkomhal betreedt u rechtstreeks de eetkamer op laminaatvloer. Deze staat langs de ene zijde in open verbinding met de woonkamer en langs de andere zijde zorgt een opening in de muur voor een verbinding met de keuken.

Keuken | 8,5m² De netjes onderhouden keuken werd tot boven toe betegeld en beschikt over een losstaand 4-pits gasfornuis met oven, dampkap,koelkast, aansluiting voor vaatwasser en anderhalve spoelbak. Daglicht valt binnen langs de lichtkoepel in het plafond.

Hal | 2,5m² Een halletje op tegelvloer vormt de verbinding tussen de eetkamer en de keuken. U kan hier de Junkers CV-ketel en een lavabo met meubel terugvinden. Een lichtkoepel trekt ook hier het nodige daglicht naar binnen.

Berging | 3m² Er is een praktische bergruimte op tegelvloer voorhanden. Hier zal u de aansluiting voor de wasmachine kunnen terugvinden.

Badkamer | 2,5m² Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een toilet/doucheruimte. Deze werd tot boven toe betegeld.

Kelder | 16,5m² Het appartement heeft een droge kelder die als bergruimte kan dienen.

Verdieping 1

Nachthal | 4m² De houten trap in de inkomhal leidt naar de nachthal met parketvloer op de 1e verdieping, dewelke de 3 slaapkamers verbindt met de badkamer.

Slaapkamer | 14,5m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer voorzien van een tapijtvloer. Daglicht valt binnen langs het grote raam aan de achterzijde.

Slaapkamer | 9m² Ook de 2e slaapkamer is aangenaam ruim en beschikt over een tapijtvloer en raam aan de straatzijde.

Slaapkamer | 7m² De 3e slaapkamer is de kleinste maar vormt nog steeds een volwaardige kinderkamer. Deze werd uitgerust met een laminaatvloer en beschikt over een raam aan de straatzijde.

Badkamer | 3,5m² In de tot boven betegelde badkamer vindt u een ligbad, toilet en wastafel. Een raam zorgt ook hier voor voldoende daglicht.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met uitzondering van voordeur, raam badkamer en lichtkoepel badkamer

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 188 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken beschikt over een losstaand 4 pits gasfornuis met oven, dampkap, 1,5 spoelbak, koelkast, aansluiting vaatwasser

Raamwerk PVC-ramen met uitzondering van aluminium voordeur en raam badkamer. Het raam in de woonkamer werd voorzien van een automatische rolluik.

Sanitair De badkamer op het gelijkvloers heeft een toilet en douche. De 2e badkamer is voorzien van een toilet, lavabo en ligbad

Verwarming Junkers CV-ketel

Lodewijk Van Berckenlaan 57, 2600 Berchem (2600) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Gebouwd voor 1962
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer : 20240524-000049.000

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.