Appartement te koop in Bosstraat 24-26, 2040 Berendrecht

Riant, gelijkvloers nieuwbouwapp. met 3 slpk. en tuin

€ 375 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 212 m²
  • Bewoonbare opp.: 150 m²
  • Bouwjaar: 2022
Dit riante nieuwbouwappartement is gelegen op het gelijkvloers van het appartementsgebouw 'De Bergen', een nieuwbouwproject met in totaal 11 appartementen. De Bergen situeert zich vlakbij het centrum van Berendrecht, waardoor alle noodzakelijke voorzieningen vlot bereikbaar zijn. Niettemin woont u hier erg rustig. Het appartement zelf bestaat uit een aparte inkomhal met gastentoilet, een werkelijk gigantische leefruimte met open keuken, drie aangenaam ruime slaapkamers, een nachthal, badkamer en berging. Achteraan het appartement, bereikbaar via de woonkamer, heeft u beschikking over een privatieve tuin met verhard terras en zuidoostoriëntering. Deze eigen tuin loopt naadloos over in de gemeenschappelijke tuin, waarvan u als bewoner vrij gebruik mag maken. Het appartementsgebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage, bereikbaar met een lift, waar zich een gemeenschappelijke fietsenberging en privatieve staanplaatsen en kelderbergingen bevinden. Deze twee laatsten zijn niet inbegrepen in de vraagprijs en dienen apart te worden bijgekocht.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 6,5m² U komt het appartement binnen via een aparte inkomhal waarin ruimte voor een vestiairekast wordt voorzien.

Toilet | 1,5m² Meteen links in de inkomhal vindt u een gastentoilet met handenwassertje.

Woonkamer | 52,5m² De riante woonkamer baadt in het daglicht, dankzij de grote raampartijen aan de achterzijde. Deze bieden bovendien een mooi uitzicht op de tuin.

Keuken | 11,5m² Samen met de woonkamer vormt de open keuken één grote leefruimte van meer dan 60m²! De keuken wordt afgewerkt naar uw smaak, met inachtneming van de bepalingen in het lastenboek.

Berging | 5m² Tegenover de keuken en als zodanig erg handig gepositioneerd, is er een praktische berging voorhanden waar zich ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden.

Nachthal | 4,5m² De nachthal biedt toegang tot de drie slaapkamers en badkamer in het appartement.

Slaapkamer | 11,5m² Het appartement telt drie aangenaam ruime slaapkamers, welke telkens voorzien zijn van een groot raam waarlangs heel wat daglicht binnenvalt.

Slaapkamer | 15,5m² Het appartement telt drie aangenaam ruime slaapkamers, welke telkens voorzien zijn van een groot raam waarlangs heel wat daglicht binnenvalt.

Slaapkamer | 10,5m² Het appartement telt drie aangenaam ruime slaapkamers, welke telkens voorzien zijn van een groot raam waarlangs heel wat daglicht binnenvalt.

Badkamer | 8,5m² Ook de badkamer is voldoende ruim en zal naar uw smaak worden afgewerkt, conform de bepalingen in het lastenboek.

Tuin | 62m² Achteraan het appartement heeft u beschikking over een privatieve tuin met verhard terras en een fijne zuidoostoriëntering. Deze eigen tuin loopt naadloos over in de gemeenschappelijke tuin, waar u als bewoner vrij gebruik van mag maken.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI - zonnepanelen aanwezig

Isolatie Appartement gebouwd volgens BEN-principes - E-peil 30

Keuken De keuken zal worden afgewerkt naar eigen smaak van de koper, conform de bepalingen in het lastenboek

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer zal worden afgewerkt naar eigen smaak van de koper, conform de bepalingen in het lastenboek

Verwarming Individuele verwarmingsketel op aardgas

Bosstraat 24-26, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.