Wandel virtueel rond

Woning te koop in Schouwvegerstraat 1.1, 2040 Berendrecht

Te renoveren, vrijstaande woning met 3 slpk. en tuin op toplocatie in Berendrecht

€ 330 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 1430 m²
  • Bewoonbare opp.: 146 m²
  • EPC: 846 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1966
  • Niet geïndexeerd KI: € 1316
Deze unieke, te renoveren woning is gelegen op een toplocatie, pal in het centrum van het pittoreske Berendrecht. Winkels, openbaar vervoer en scholen zijn allen in de directe omgeving aanwezig. Dit pand vraagt nog wat renovatiewerk, maar voor wie dit project aan wil gaan, biedt deze ruime woning erg veel mogelijkheden! U komt de woning binnen via een aparte, centrale inkomhal met grote glaspartijen. Verder vindt u op het gelijkvloers een af te werken leefruimte, een eenvoudige keuken, een polyvalente ruimte, een apart toilet, een wasplaats en een berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 erg ruime en lichtrijke slaapkamers, een 3e volwaardige kinderkamer en een badkamer met reeds vernieuwde inloopdouche, dubbele lavabo met meubel en grote spiegel. In de kelderverdieping vindt u een polyvalente ruimte die mits het plaatsen van een poort opnieuw dienst kan doen als inpandige garage. Een andere mogelijkheid is dat deze ruimte verder afgewerkt wordt tot een tof kantoor of fijne logeerkamer. Verder beschikt de kelderverdieping over 2 bergingen en een technische ruimte. Grote troef aan deze woning is zonder twijfel de gigantische tuin rondom. Dit is een gezellige plek, waar u de hele dag en in alle rust van het zonnetje kan genieten. Verder zijn er ook nog 2 garageboxen aanwezig. Op deze woning rust een renovatieverplichting, die wordt overgedragen op de koper.

Indeling

Verdieping -1

Hal | 5m² De hal in de kelderverdieping is eveneens op tegelvloer. Deze hal verbindt een polyvalente ruimte met de 2 bergingen en technische ruimte.

Berging | 9m² De eerste berging in de kelderverdieping, op betonnen vloer, is voorzien van een raampje zodat er ook hier daglicht binnnenvalt.

Technische ruimte | 10m² De technische ruimte bevindt zich op de kelderverdieping. U vindt hier de CV-ketel alsook een toegang tot de kruipkelder. De CV-ketel dateert uit de jaren '80 en is aan vernieuwing toe.

Berging | 2,8m² De tweede berging op de kelderverdieping heeft een betonnen vloer.

Technische ruimte | 3m² In de tweede technische ruimte vindt u de meters voor gas en elektriciteit.

Gelijkvloers

Inkom | 16m² U komt deze woning binnen via een ruime inkomhal met tegelvloer. De grote en hoge glaspartijen trekken hier prachtig daglicht naar binnen.

Woonkamer | 27m² Op het gelijkvloers vindt u een ruime leefruimte. Hoewel hier nog een nieuwe vloer geplaatst dient te worden, biedt deze ruimte veel mogelijkheden. De 2 ramen zorgen voor een aangename lichtinval. Het plafond werd reeds voorzien van 15cm isolatie.

Keuken | 11m² Naast de leefruimte bevindt zich de keuken. Deze is momenteel zeer basic uitgerust met een dubbele spoelbak en kastruimte en kan dus zeker een opfrisbeurt gebruiken. Ook hier zorgt het raam voor voldoende daglicht.

Polyvalente ruimte | 13,5m² Achter de keuken vindt u nog een polyvalente ruimte. Eventueel kan u, mits het plaatsen van een poutrel, deze ruimte toevoegen aan de keuken en zo een fijne leefkeuken creëren. In deze ruimte vindt u ook nog een deur met raam die toegang geeft tot de tuin.

Toilet | 1,5m² De woning beschikt over een apart toilet. Deze ruimte is betegeld en voorzien van een handenwasser.

Wasplaats | 2m² Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een kleine wasplaats met aansluitingen voor wasmachine en condensatiedroogkast.

Berging | 2m² Deze berging op tegelvloer was voorheen een badkamer. U vindt hier nog steeds de nodige leidingen voor toilet en water. Deze ruimte beschikt ook over een raam waardoor deze verlucht kan worden.

Garage | 38m² De polyvalente ruimte in de kelderverdieping deed voorheen dienst als inpandige garage. Mits het herplaatsen van een garagepoort zou deze ruimte opnieuw als garage gebruikt kunnen worden. Echter mits wat opfrissingswerk kan u hier ook zeker een toffe bureau of logeerkamer creëren. Deze ruimte heeft een hoogte van 2m en u vindt hier ook een doorstromer voor warm water.

Verdieping 1

Nachthal | 5m² De nachthal op tegelvloer, verbindt de 3 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer | 18m² Op de bovenverdieping komt u meteen in de master-bedroom terecht. Deze ruime kamer op tegelvloer is voorzien van een groot raam en een ingemaakte kast.

Slaapkamer | 15m² De tweede slaapkamer is ook een ruime kamer. Het grote raam met marmeren tablet geeft ook hier weer een zeer fijne lichtinval. Verder vindt u in deze kamer nog een rechtstreekse deur naar de badkamer en een ingemaakte kast.

Slaapkamer | 10m² De derde slaapkamer is eveneens een volwaardige kamer. Deze kamer op tegelvloer is voorzien van een raam met marmeren tablet en ingemaakte kast.

Badkamer | 5m² De badkamer op vinylvloer werd reeds voorzien van een nieuwe inloopdouche, dubbele lavabo met meubel en grote spiegel. Het raampje zorgt ervoor dat deze ruimte daglicht binnenkrijgt en dat deze ook verlucht kan worden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Isolatie EPC-waarde: 846 kWh/m²jaar

Keuken De eenvoudige, op te frissen keuken is momenteel enkel voorzien van een dubbele spoelbak

Raamwerk PVC ramen met rolluiken - vernieuwd in 2021

Sanitair De badkamer werd in 2021 vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Verwarming

Schouwvegerstraat 1.1, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoop Nee
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Ja
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.