Woning te koop in Steenovenstraat 39C, 2040 Berendrecht

Charmante BEN-woning met 3 slpk. en tuin

€ 357 360
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 343 m²
  • Bouwjaar: 2022
Koop aan 6% btw*-  Deze knappe totaal gerenoveerde woning met enorm charmante uitstraling is fantastisch gelegen, vlakbij het centrum van Zandvliet en Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Deze halfopen bebouwing maakt deel uit van renovatieproject 'Corneliushoeve', waarbij de oude vrijstaande hoeve in de Steenovenstraat werd omgebouwd naar 3 energiezuinige BEN-woningen. De 3 woningen samen vormen visueel één geheel in hoevestijl. Voor bovenvermelde prijs koopt u deze woning in casco-afwerking. Echter zou u deze ook volledig kunnen laten afwerken naar uw eigen smaak, volgens het lastenboek. Binnenkomen doet u hier in de aparte inkomhal met gastentoilet. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer en de leefruimte. De leefruimte met open keuken geniet van flink wat daglicht dankzij de verschillende raampartijen in de zij- en achtergevel. De glazen deur in de achtergevel zorgt voor een rechtstreekse toegang naar het terras en de tuin. Grenzend aan de leefruimte wordt een praktische bergruimte/achterinkom voorzien. Een vaste trap in de inkomhal leidt naar de 2 volwaardige slaapkamers en 3e kinderkamer of bureauhoek op de eerste verdieping. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 343.5m². Bij casco afwerking is de buitenaanleg zelf te voorzien door de koper. Echter kan deze toffe tuin met aan te leggen terras zeker en vast omgetoverd worden tot een heel fijn plekje om van de buitenlucht te genieten. Aan de achterinkom, in de zijgevel van deze woning, wordt tevens een overdekte fietsenstalling voorzien.
*Contacteer één van onze medewerkers voor meer info over de voorwaarden!

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 5,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiairehoek.

Toilet | 1,5m² De inkomhal beschikt over een gastentoilet.

Badkamer | 11,5m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de badkamer. Deze is bij casco afwerking zelf te voorzien. Echter zou deze plaats kunnen bieden om ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel te installeren.

Leefruimte | 33m² De leefruimte is erg ruim en geniet van een aangename lichtinval dankzij verschillende raampartijen in de zij- en achtergevel.

Keuken | 15,5m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte. In casco afwerking is de keuken verder zelf te voorzien.

Berging | 9,5m² Het gelijkvloers werd verder voorzien van een praktische bergruimte/achterinkom waarin u allerhande voorraad kan stockeren.

Tuin | 343,5m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 343m². Bij casco afwerking van de woning is de buitenaanleg zelf te voorzien door de koper. Tussen de achtertuinen wordt op de perceelsgrens een draadafsluiting voorzien door de aannemer.

Verdieping 1

Nachthal | 2,5m² Een vaste trap in de inkomhal leidt naar de slaapkamers op de eerste verdieping.

Slaapkamer | 17m² De master-bedroom is een aangenaam ruime slaapkamer voorzien van een Velux-raam en een raampje in de zijgevel.

Slaapkamer | 7m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige slaapkamer voorzien van 2 ramen.

Slaapkamer | 4,5m² De derde slaapkamer is de kleinste van de 3 maar kan prima dienst doen als kinderkamer. Indien gewenst kan u deze ruimte ook gebruiken als bureau of dressing.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd

Elektriciteit Bij casco afwerking is de elektrische installatie zelf te voorzien

Isolatie Bijna energieneutrale woning (BEN-woning) met E-peil van 20

Keuken De keuken is in casco afwerking zelf te voorzien

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair Bij casco afwerking zijn de sanitaire installatie en toestellen zelf te voorzien

Verwarming Bij casco afwerking is de verwarmingsinstallatie zelf te voorzien

Steenovenstraat 39C, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Ja
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Ja
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.