Woning te koop in Steenovenstraat 39, 2040 Berendrecht

Charmante halfopen BEN-woning met 3 slpk., en tuin

€ 430 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 246 m²
  • Bouwjaar: 2022
Koop aan 6% btw*-  Deze knappe totaal gerenoveerde woning met enorm charmante uitstraling is fantastisch gelegen, vlakbij het centrum van Zandvliet en Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Deze halfopen bebouwing maakt deel uit van renovatieproject 'Corneliushoeve', waarbij de oude vrijstaande hoeve in de Steenovenstraat werd omgebouwd naar 3 energiezuinige BEN-woningen. De 3 woningen samen vormen visueel één geheel in een mooie hoevestijl. Voor bovenvermelde prijs koopt u deze woning volledig afgewerkt. Binnenkomen doet u hier in de aparte inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiairekast. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer en de leefruimte. De woonkamer met open keuken geniet van flink wat daglicht dankzij de grote raampartij met schuifraam in de achtergevel. Grenzend aan de keuken werd een praktische bergruimte voorzien. Een vaste trap in de leefruimte leidt naar de master-bedroom en 2 volwaardige kinderkamers op de eerste verdieping. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 246.5m². Deze toffe tuin met aangelegd terras kan zeker en vast omgetoverd worden tot een heel fijn plekje om van de buitenlucht te genieten. Aan de voorzijde van de woning werd een overdekte fietsenstalling voorzien.
*Contacteer één van onze medewerkers voor meer info over de voorwaarden!

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 8,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer met gastentoilet en ruimte voor vestiairehoek. De glazen voordeur en raam aan de straatzijde zorgen meteen voor heel wat inval van daglicht.

Toilet | 1,5m² De inkomhal beschikt over een gastentoilet.

Badkamer | 7,5m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de ruime badkamer met tegelvloer. Deze werd voorzien van een ligbad, douche en dubbele wastafel.

Leefruimte | 39m² De ruime leefruimte met tijdloze, lichtgrijze tegelvloer geniet van een super aangename lichtinval dankzij de grote raampartij in de zij- en achtergevel.

Keuken | 15m² De keuken met gezellige ontbijthoek staat in open verbinding met de leefruimte en is voorzien van alle hedendaags comfort.

Berging | 6m² Grenzend aan de keuken werd een handige bergruimte voorzien. Hierin kan allerhande voorraad gestockeerd worden.

Tuin | 246,5m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 246.5m². Deze leuke tuin met aangelegd terras kan zeker omgevormd worden tot een erg gezellige plek om van de buitenlucht te genieten. Zowel de voor- als achtertuin werd reeds ingezaaid met gras. Tussen de verschillende achtertuinen werd op de perceelsgrens een draadafsluiting voorzien. De tuin is via een dubbele poort ook toegankelijk vanaf de naastgelegen Ruytermansweg.

Berging | 6m² Vooraan de woning werd een overdekte fietsenstalling voorzien.

Verdieping 1

Nachthal | 4m² Een vaste trap in de leefruimte leidt naar de slaapkamers op de eerste verdieping.

Slaapkamer | 15,5m² De master-bedroom is een aangename slaapkamer voorzien van een nette laminaatvloer en Velux-raam.

Slaapkamer | 7m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en Velux-raam.

Slaapkamer | 6,5m² De derde slaapkamer is de kleinste van de 3 maar kan prima dienst doen als kinderkamer. Indien gewenst kan u deze ruimte met laminaatvloer ook gebruiken als bureau of dressing.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie Bijna energieneutrale woning (BEN-woning) met E-peil van 20

Keuken De keuken werd voorzien van alle comfort

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad, douche en dubbele wastafel met meubel.

Verwarming Condenserende ketel 2022 - Vloerverwarming op het gelijkvloers, radiatoren op de 1e verdieping.

Steenovenstraat 39, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Ja
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Ja
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.