Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Markt 30, 2940 Hoevenen

Ruim, instapklaar gelijkvloersapp. met 3 slpk., terras en garagebox

€ 275 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 111 m²
  • Bewoonbare opp.: 111 m²
  • EPC: 287 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 2003
  • Niet geïndexeerd KI: € 1088
Dit instapklare gelijkvloersappartement is prima gelegen, pal in het centrum van Hoevenen. Openbaar vervoer, winkels en scholen bevinden zich allen in de directe omgeving. Ook de dorpskernen van zowel Kapellen als Stabroek zijn slechts enkele kilometers van het appartement verwijderd. U komt het appartement binnen via een centrale inkomhal, die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. Verder heeft het appartement een ruime woonkamer op parketvloer met veel inval van daglicht, een mooie, open keuken, een berging, een badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel, 3 slaapkamers en een gastentoilet. Op het gezellige terras met elektrische zonnetent kan u genieten van de frisse buitenlucht. De kelder voorziet in extra opbergruimte. Bij het appartement hoort verder nog een privatieve garagebox met automatische poort. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden bijgekocht voor €30.000. Het appartementsgebouw heeft een gemeenschappelijke berging die handig plaats biedt aan vuilbakken en fietsen. Gemeenschappelijke kosten: +/- €145/maand. 

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 4m² Bij het appartement hoort verder nog een kelder, waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden.

Gelijkvloers

Inkom | 8,5m² U komt het appartement op de gelijkvloers verdieping binnen via een centrale inkomhal, die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. Een mooie parketvloer springt hier meteen in het oog.

Woonkamer | 29,5m² In de ruime woonkamer werd de knappe parketvloer netjes doorgetrokken. De ruimte geniet van een erg aangename lichtinval dankzij het grote schuifraam met toegang tot het terras.

Keuken | 8m² De nette, volledig geïnstalleerde keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft eveneens een parketvloer. Verder beschikt ze over alle hedendaags comfort: 4-pits gasfornuis, dampkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast met vriesvak en anderhalve spoelbak.

Berging | 1,5m² De praktische berging naast de keuken is voorzien van de aansluiting voor de wasmachine.

Badkamer | 4m² In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een inloopdouche en wastafel met meubel.

Slaapkamer | 15,5m² De ruime master-bedroom met laminaatvloer geniet van flink wat daglicht dankzij de 2 ramen aan de straatzijde. De ruimte kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. rolluiken.

Slaapkamer | 13m² Ook de 2e slaapkamer is aangenaam ruim, heeft een laminaatvloer en raam met rolluik.

Slaapkamer | 6,5m² Hoewel de 3e slaapkamer de kleinste is, vormt dit nog steeds een volwaardige kinderkamer. De kamer werd eveneens voorzien van een laminaatvloer en raam met rolluik aan de straatzijde.

Toilet | 1,5m² Het appartement beschikt over een apart gastentoilet met handenwasser. De ruimte werd tot boven toe betegeld.

Terras | 27m² Grote troef aan dit appartement is ongetwijfeld het gezellige, ruime terras. U vindt hier een tof plekje om van het zonnetje en de buitenlucht te genieten. Het terras werd uitgerust met een elektrische zonnetent.

Garage | 18m² Het appartement beschikt over een privatieve garagebox, gelegen achter het gebouw. Deze werd voorzien van een automatische poort en biedt handig plaats aan uw wagen. De garagebox is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor € 30.000.

Berging Het appartementsgebouw beschikt over een gemeenschappelijke berging waarin vuilbakken en fietsen gestald kunnen worden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 287 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, combi-oven en microgolfoven, vaatwasser, ijskast met vriesvak en 1,5 spoelbak

Raamwerk PVC ramen - rolluiken aanwezig - zonnetent aanwezig aan de schuifraam

Sanitair De badkamer is voorzien van een wastafel met meubel en inloopdouche

Verwarming Niet-condenserende verwarmingsketel Vaillant - 2002

Markt 30, 2940 Hoevenen Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score B

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.