Wandel virtueel rond

Duplex te koop in Kleine Molenweg 66, 2940 Stabroek

BEN-nieuwbouw duplexapp. op GLV en 1e verd. met 3 slpk., tuintje met tuinberging en autostaanplaats

€ 350 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 158 m²
  • Bewoonbare opp.: 104 m²
  • Bouwjaar: 2024
Koop aan 6% btw* - Dit toffe, bijna energie neutrale nieuwbouwappartement is erg centraal gelegen, op wandelafstand van het centrum van Stabroek. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Dit duplex-appartement op het gelijkvloers en de 1e verdieping maakt deel uit van een kleinschalig appartementsblokje "Residentie Jengo". U komt het appartement binnen via een aparte inkomhal met privatieve voordeur. In de hal beschikt u over een gastentoilet en berging waarin de technische voorzieningen terug te vinden zijn. Vanuit de inkom heeft u rechtstreeks toegang tot de lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde, open keuken. Een houten trap leidt naar de 1e verdieping waar zich 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, hangtoilet en dubbele wastafel met meubel bevinden. Doorheen het hele appartement werd een mooie, lichtgrijze tegelvloer netjes doorgetrokken. Ook vloerverwarming is aanwezig. Verder beschikt het appartement nog over een ventilatiesysteem en 4 zonnepanelen. Een schuifraam geeft vanuit de leefruimte toegang tot het privatieve tuintje met aangelegd terras. Dankzij een zuidwestelijke oriëntatie zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. Grenzend aan de tuin beschikt u nog over een autostaanplaats met elektrische laadpaal. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000. Ook een gemeenschappelijke fietsenberging is aanwezig. Deze biedt makkelijk plaats aan uw fiets en werd voorzien van stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 3,25m² U komt het gelijkvloersappartement binnen in een aparte inkomhal op tegelvloer. De privatieve, glazen voordeur zorgt meteen voor een aangename inval van daglicht.

Woonkamer | 20,5m² De woonkamer en open keuken vormen samen één grote leefruimte, waar dankzij de ramen aan verschillende zijden van de kamer heel wat daglicht binnenvalt. De mooie lichtgrijze tegelvloer werd doorheen het hele appartement netjes doorgetrokken.

Keuken | 6m² In de moderne, open keuken vindt u een knap natuurstenen werkblad. Verder werd ze uitgerust met alle hedendaags comfort: een inductiefornuis, dampkap, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet voorhanden, gesitueerd in de inkomhal. Deze heeft eveneens een tegelvloer en beschikt over een hangtoilet en handenwasser.

Berging | 2,5m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de berging. U vindt hier de aansluiting voor de wasmachine, de warmtepomp, de omvormer voor zonnepanelen en het verluchtingssysteem.

Tuin | 37m² Achteraan het appartement heeft u beschikking over een privatief tuintje met aangelegd terras en autostaanplaats. De tuin is eveneens toegankelijk via de achterzijde. Dankzij een oriëntatie op het zuid-westen zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. Bovendien beschikt het appartement nog over een handige tuinberging.

Tuinhuis In de gemeenschappelijke fietsenberging kan u uw fiets parkeren. Stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen werden hier voorzien.

Staanplaats | 17m² Bij het appartement hoort een privatieve autostaanplaats met elektrische laadpaal, gelegen aan de tuin. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000.

Verdieping 1

Nachthal | 4,5m² Een houten trap in de leefruimte leidt naar de nachthal op tegelvloer op de 1e verdieping. Deze verbindt de 3 slaapkamers met de badkamer.

Slaapkamer | 10,5m² De master-bedroom is een aangenaam ruime slaapkamer op tegelvloer. Daglicht valt binnen langs het raam aan de straatzijde.

Slaapkamer | 9,5m² De 2e en 3e slaapkamer zijn beiden volwaardige kamers met tegelvloer en een raam aan de tuinzijde.

Slaapkamer | 9m² De 2e en 3e slaapkamer zijn beiden volwaardige kamers met tegelvloer en een raam aan de tuinzijde.

Badkamer | 6m² In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een inloopdouche, hangtoilet en dubbele wastafel met meubel. Het raam trekt voldoende daglicht naar binnen.

Technisch

Beglazing Er is dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 4 zonnepanelen aanwezig

Isolatie E-peil: 28

Keuken De keuken werd voorzien van een inductiefornuis, dampkap, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.

Raamwerk Er is PVC raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche, hangtoilet en wastafel met meubel. // Apart gastentoilet aanwezig.

Verwarming Er is vloerverwarming en een warmtepomp aanwezig

Kleine Molenweg 66, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score B
P(erceel)-score B

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.