Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Kleine Molenweg 68, 2940 Stabroek

BEN-nieuwbouw dakapp. op 2e verd. met 3 slpk., terras en autostaanplaats

€ 325 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 133 m²
  • Bewoonbare opp.: 116 m²
  • Bouwjaar: 2024
Koop aan 6% btw* - Dit toffe, bijna energieneutrale nieuwbouwappartement is erg centraal gelegen, op wandelafstand van het centrum van Stabroek. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Dit dakappartement op de 2e verdieping maakt deel uit van een kleinschalig appartementsblokje "Residentie Jengo". U komt het appartement meteen binnen in de lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde, open keuken. Erg praktisch is de berging die grenst aan de keuken. Deze biedt extra opbergruimte en u vindt er alle technische voorzieningen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een nachthal, dewelke 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche wastafel met meubel met elkaar verbindt. Een zolderluik in de nachthal geeft verder nog toegang tot een bergzolder. Doorheen het hele appartement werd een mooie, lichtgrijze tegelvloer netjes doorgetrokken. Ook vloerverwarming is aanwezig. Verder beschikt het appartement nog over een ventilatiesysteem en 3 zonnepanelen. Het gigantische schuifraam geeft vanuit de leefruimte toegang tot het ruime terras, waar het absoluut aangenaam vertoeven is. Bij het het appartement hoort nog een autostaanplaats met elektrische laadpaal. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000. Ook een gemeenschappelijke fietsenberging is aanwezig. Deze biedt makkelijk plaats aan uw fiets en werd voorzien van stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen.

Indeling

Gelijkvloers

Staanplaats Bij het appartement hoort een privatieve autostaanplaats met elektrische laadpaal, gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000.

Tuinhuis In de gemeenschappelijke fietsenberging kan u uw fiets parkeren. Stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen werden hier voorzien.

Verdieping 2

Woonkamer | 33m² U komt het appartement op de 2e verdieping meteen binnen in de grote leefruimte met open keuken. Via grote raampartijen langs beide zijden valt hier flink wat daglicht binnen. De tijdloze, lichtgrijze tegelvloer werd doorheen het hele dakappartement netjes doorgetrokken.

Keuken | 13m² De moderne, open keuken werd uitgerust met flink wat kastruimte en een knap natuurstenen werkblad. Verder beschikt ze over alle hedendaags comfort met een inductiefornuis, dampkap, vaatwasser, combi-microgolfoven, koelkast en spoelbak.

Terras | 16m² Het grote schuifraam in de woonkamer geeft toegang tot het gezellige, deels overdekte terras op de 2e verdieping. Deze werd uitgerust met een stopcontact, buitenkraantje en buitenverlichting.

Berging | 7m² Erg praktisch is de berging die grenst aan de keuken. Naast opbergruimte vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine, de warmtepomp, de omvormer voor zonnepanelen en het verluchtingssysteem.

Nachthal | 4m² Vanuit de leefruimte zorgt een nachthal voor de verbinding tussen de 3 slaapkamers, de badkamer en het apart toilet. Een zolderluik geeft toegang tot de bergzolder.

Badkamer | 8m² De badkamer werd tot boven toe betegeld en is voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel. Daglicht valt binnen langs het Velux-dakvenster.

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet voorhanden, gesitueerd in de nachthal. Deze werd uitgerust met een hangtoilet en handenwassertje.

Slaapkamer | 12,5m² De 3 slaapkamers zijn allen volwaardige slaapkamers, voorzien van een tegelvloer en Velux-dakvenster.

Slaapkamer | 9m² De 3 slaapkamers zijn allen volwaardige slaapkamers, voorzien van een tegelvloer en Velux-dakvenster.

Slaapkamer | 9m² De 3 slaapkamers zijn allen volwaardige slaapkamers, voorzien van een tegelvloer en Velux-dakvenster.

Verdieping 3

Zolder Via een zolderluik in de nachthal heeft u toegang tot de bergzolder.

Technisch

Beglazing Er is dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie E-peil: 26

Keuken De keuken werd voorzien van een inductiefornuis, dampkap, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.

Raamwerk Er is PVC raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel met meubel. // Apart gastentoilet aanwezig.

Verwarming Er is vloerverwarming en een warmtepomp aanwezig

Kleine Molenweg 68, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score B
P(erceel)-score B

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.