Aanbod te koop

Huis of appartement te koop in Kalmthout? Ontdek ons aanbod.

Ben je op zoek naar een bouwgrond, appartement of huis te koop in Kalmthout? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als gevestigde waarde op de vastgoedmarkt in Noord-Antwerpen, vind je bij Fimmo een gevarieerd aanbod aan vastgoed te koop in Kalmthout

Op zoek naar een rustige gemeente om te wonen met prima voorzieningen en toch in het groen? Dan is Kalmthout zeker een aanrader! Deze bijzonder gegeerde gemeente heeft een prima verbinding met Antwerpen, zowel per trein als met de bus. Uithangbord van deze bosrijke gemeente is zonder meer de prachtige Kalmthoutse Heide, waar u eindeloos kan joggen, mountainbiken en wandelen. Ook voor wie graag fietst, zijn er tal van mogelijkheden. Zo geraakt u via de fietsostrade probleemloos en gericht in de Koekenstad.
Aan winkels en horeca is in Kalmthout eveneens geen gebrek. U kan er heerlijk shoppen en vervolgens uitblazen op een gezellig terrasje. Kortom, Kalmthout heeft heel wat troeven en is een bijzonder fijne plek om te wonen.

We helpen je maar al te graag bij het vinden van het perfecte huis, appartement of bouwgrond in Kalmthout. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in Kalmthout? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website of kom gerust even langs in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.