Aanbod te koop

Koop je huis of appartement in Merksem met Fimmo

Ben je op zoek naar een huis, bouwgrond of appartement te koop in Merksem? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als gevestigde vastgoedwaarde in het Antwerpse vind je bij Fimmo een gevarieerd aanbod aan eigendommen te koop in Merksem.

In het district Merksem, gelegen op een boogscheut van hartje Antwerpen, kan u nog relatief betaalbaar wonen. De koekenstad zelf, maar ook de Haven van Antwerpen, zijn prima bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer of de wagen en dat maakt Merksem voor velen een ideale uitvalsbasis! Winkels, scholen, horeca, sportfaciliteiten en andere voorzieningen: ze zijn allemaal terug te vinden in dit levendige district. Wilt u even ontsnappen aan de drukte en een frisse neus halen? Dat kan! Het Groene Hart of Bouckenborghpark lenen zich perfect voor een picknick of ontspannende wandeling.

Het team van Fimmo Vastgoed helpt je maar al te graag bij het vinden van het perfecte appartement of huis in Merksem. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in Merksem? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website, neem telefonisch contact op of loop gerust even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.