Aanbod te koop

Huis of appartement te koop in Stabroek? Ontdek ons aanbod.

Ben je op zoek naar een bouwgrond, huis of appartement te koop in Stabroek? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als gevestigde waarde op de vastgoedmarkt in Stabroek, vind je bij Fimmo een ruim aanbod aan eigendommen te koop in Stabroek.

Met haar bruisende dorpskern, de aanwezigheid van winkelcentra en een goede verbinding met de autosnelweg en de haven van Antwerpen, is Stabroek voor veel gezinnen een gegeerde plek om te wonen. Het dorp heeft een bruisend verenigingsleven, prima uitgebouwde jeugd- en cultuurwerking en veel voorzieningen op vlak van sport en vrije tijd. Wist je trouwens dat Stabroek ook nog heel wat toffe plekjes heeft in het groen? Je kan er gaan wandelen aan het Moretus- of Elzenbos, gaan uitwaaien in de uitgestrekte polders of gaan fietsen langs de Antwerpse fortengordel. Bovendien zijn er in Stabroek genoeg toffe terrasjes om nadien even uit te blazen!

Het team van Fimmo Vastgoed helpt je maar al te graag bij het vinden van het perfecte huis, appartement of bouwgrond in Stabroek. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in Stabroek? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.