Wandel virtueel rond

Woning te koop in Van De Wouwersteeg 12, 2940 Stabroek

Toffe, instapklare starterswoning met 2 slpk. en tuin

€ 274 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 180 m²
  • Bewoonbare opp.: 120 m²
  • EPC: 254 kWh/m² Label C
  • Niet geïndexeerd KI: € 607
Deze instapklare starterswoning is gelegen net buiten het centrum van Stabroek. U woont hier erg rustig. Niettemin zijn winkels, scholen en openbaar vervoer allemaal in de nabije omgeving terug te vinden. U komt de woning binnen via een zij-ingang, die meteen toegang geeft tot de grote en lichte leefruimte. Verder vindt u op het gelijkvloers nog de keuken, de badkamer, een berging en een technische ruimte. Vanuit de woonkamer leidt een trap richting de nachthal op de bovenverdieping, waar zich de twee slaapkamers bevinden. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 180m² en het is westgericht, waardoor u tot laat op de dag van de zon kan genieten. In de netjes aangelegde, volledig omsloten tuin kan u fijn relaxen op het verharde terras en heeft u beschikking over een degelijke tuinberging. Via het weggetje naast de woning kan u makkelijk met fietsen en vuilnisbakken naar de straat. 

Indeling

Gelijkvloers

Leefruimte | 57m² U komt de woning binnen via de zijdeur, waar een handige vestiairekast is ingewerkt. De grote leefruimte met laminaatvloer bestaat uit verschillende delen. Achteraan in de woning geniet u van heel wat lichtinval dankzij het grote schuifraam richting de tuin. Vooraan kan u een heel knusse, gezellige zithoek creëren.

Keuken | 10m² De keuken, voorzien van een tegelvloer, heeft twee open doorgangen, hetgeen een gevoel van ruimtelijkheid creëert.

Berging | 3m² In de praktische berging naast de keuken vindt aansluitingen voor vaatwasser, wasmachine en droogkast.

Badkamer | 4m² De badkamer bevindt zich op het gelijkvloers en is ingericht met een douche, wastafel met meubel en toilet.

Technische ruimte | 1,5m² Er is een technische ruimte in de woning voorzien.

Tuin | 180m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 180m² en het is westgericht, waardoor u nog tot laat op de dag van de zon kan genieten. De volledig omsloten tuin is netjes aangelegd met een verhard terras en kunstgras.

Tuinhuis | 12m² U heeft een degelijk, ruim tuinhuis ter beschikking, waar u makkelijk al uw materiaal en natuurlijk ook fietsen in kan opbergen.

Verdieping 1

Nachthal | 4,5m² Via de trap in de woonkamer komt u in de nachthal op de eerste verdieping terecht. Deze biedt natuurlijk toegang tot de slaapkamers, maar voorziet tevens in extra opbergruimte.

Slaapkamer | 12m² Beide slaapkamers zijn aangeraam ruim en werden voorzien van een nette laminaatvloer in een warme houtkleur. De ramen zorgen voor daglicht, maar u kan naar wens verduisteren met een rolluik.

Slaapkamer | 10m² Beide slaapkamers zijn aangeraam ruim en werden voorzien van een nette laminaatvloer in een warme houtkleur. De ramen zorgen voor daglicht, maar u kan naar wens verduisteren met een rolluik.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - rolluiken vooraan en in de slaapkamer

Dak Geïsoleerd dak

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 254 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een dampkap en spoelbak

Raamwerk Houten en PVC-ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met meubel

Verwarming Verwarmingsketel op aardgas

Van De Wouwersteeg 12, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.