Wandel virtueel rond

Woning te koop in Laageind 4, 2940 Stabroek

Prachtige, authentieke woning met 3 slpk. en tuin

€ 475 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 400 m²
  • Bewoonbare opp.: 240 m²
  • EPC: 268 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1930
  • Niet geïndexeerd KI: € 1113
Deze ruime, erg charmante woning met prachtige sierelementen is gelegen pal in het centrum van Stabroek. Winkels, scholen en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand. De statige woning werd in 2015 gerenoveerd met oog voor authentieke details en is werkelijk een pareltje. Binnenkomen doet u hier via een imposante inkomhal met prachtige tegelvloer en hoog plafond met molures. Meteen rechts komt u in de gezellige woonkamer met mooie visgraat-parket en hoog plafond, dewelke in open verbinding staat met de leefruimte en de volledig ingerichte, open keuken met ontbijthoek. De in 2023 vernieuwde veranda met grote glaspartij in de achtergevel zorgt ervoor dat de volledige verdieping baadt in het daglicht. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een atelier/hobby-kamer of commerciële ruimte met aparte toegangsdeur aan de straatzijde en een apart gastentoilet. De kelder voorziet in extra opbergruimte. Een houten trap in de inkomhal leidt naar de eerste slaapkamer en badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel met meubel op de eerste verdieping. De trap leidt verder tot een gigantische master-bedroom met open haard en vide die volledig werd opengewerkt tot onder de nok van het dak. Deze vide kan naar eigen wens verder ingericht worden en geeft toegang tot een aparte 3e slaapkamer. Verder beschikt de woning nog over een kleine bergzolder, dewelke eveneens toegankelijk is via een vaste trap. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 400m². De netjes aangelegde tuin nodigt zeker uit tot ontspanning dankzij een groot terras met buitenkeuken en een gezellige zitput met houten lounge-meubelen.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 30m² De woning beschikt over een kelder die voorziet in extra opbergruimte. U vindt er ook de CV-ketel voor de gelijkvloerse verdieping.

Gelijkvloers

Inkom | 13m² U komt de woning binnen via een imposante, aparte inkomhal met mooie tegelvloer. De prachtige, authentieke voordeur en knappe muur- en plafondornamenten vallen meteen op.

Keuken | 15m² Vanuit de inkomhal loopt u verder naar de in 2015 volledig vernieuwde, moderne keuken met gezellige ontbijthoek op tegelvloer. Deze beschikt uiteraard over alle hedendaags comfort met kwaliteitsvolle SMEGG-toestellen: een 6-pits gasfornuis met 2 ovens, dampkap, vaatwasser en een dubbele spoelbak met Quooker-kraan voor kokend water. Het raam zorgt voor aangenaam daglicht en kijkt uit over het terras en de tuin.

Woonkamer | 32m² In de woonkamer springt het authentieke karakter van deze woning meteen in het oog. De zithoek heeft een schitterende visgraat parket, een authentieke deur en mooie molures in het plafond. Het grote raam aan de straatzijde trekt flink wat natuurlijk daglicht naar binnen.

Leefruimte | 40m² De leefruimte staat in open verbinding met zowel de woonkamer als de keuken en baadt werkelijk in het daglicht dankzij de recent vernieuwde veranda. De ruimte heeft een tijdloze grijze tegelvloer en biedt plaats aan een eethoek, speelhoek en bureautje. Een glazen deur geeft rechtstreeks toegang tot de tuin.

Atelier | 21m² Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich nog een extra atelier, dewelke eveneens toegankelijk is via een aparte voordeur. Daglicht valt binnen langs de grote ramen aan de straatzijde en een lichtkoepel. Deze ruimte kan prima gebruikt worden om een commerciële activiteit uit te voeren.

Toilet | 1,5m² Er is een apart gastentoilet aanwezig, gesitueerd in een sas tussen de inkomhal en de keuken. Deze ruimte met tegelvloer beschikt over een hang-toilet. In het tussensas werd tevens een wastafel voorzien.

Tuin | 400m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 400m². De gezellige, netjes aangelegde tuin nodigt absoluut uit tot ontspanning met een groot terras, buitenkeuken en zitput met houten lounge-meubelen. U vindt hier zeker en vast een leuk plekje om van de buitenlucht te genieten. De tuin is tevens rechtstreek toegankelijk vanaf de straatzijde via een zij-ingang.

Verdieping 1

Nachthal | 3m² Een mooie houten trap in de inkomhal leidt naar de nachthal met ingemaakte bergkast op de eerste verdieping. Deze verbindt de eerste slaapkamer met de badkamer.

Slaapkamer | 13m² De eerste slaapkamer is een aangenaam ruime kamer met mooie parketvloer. Een raam in de zijgevel zorgt voor aangenaam daglicht. De kamer beschikt over praktische ingemaakte kasten. In 1 van deze kasten werd de CV-ketel voor de 1e verdieping netjes weggewerkt.

Badkamer | 5,5m² In de volledig tot boven betegelde badkamer vindt u een ligbad met douchekraan, toilet en dubbele wastafel met meubel.

Slaapkamer | 38m² De houten trap leidt verder naar de riante master-bedroom op planché-vloer. De twee ramen aan de straatzijde trekken hier flink wat daglicht naar binnen. Deze gigantische kamer met open haard en vide werd volledige opengewerkt tot onder de nok van het dak, wat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel.

Verdieping 2

Opkamer | 36m² Een vaste trap in de master-bedroom geeft toegang tot de vide op de 2e verdieping. Ook hier valt opnieuw heel wat daglicht naar binnen dankzij verschillende ramen en dakvensters. Deze multifunctionele ruimte kan naar eigen wens verder ingericht worden.

Verdieping 3

Slaapkamer | 11,5m² De vide aan de master-bedroom geeft verder nog toegang tot een 3e slaapkamer met planché-vloer en Velux-dakvenster.

Verdieping 4

Zolder | 12,5m² De woning beschikt verder nog over een bergzolder onder de nok van het dak.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // Alarm en domotica aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 268 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De keuken werd voorzien van een 6-pits gasfornuis met 2 ovens, dampkap, vaatwasser en dubbele spoelbak met Quooker-kraan.

Raamwerk Aluminium en houten raamwerk aanwezig, voorzien van rolluiken

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad met douchekraan, toilet en dubbele wastafel met meubel.

Verwarming HR-condenserende ketel Vaillant 2015 - HR-condenserende ketel Atag 2022

Laageind 4, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score C
P(erceel)-score C
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20230616-000220.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.