Wandel virtueel rond

Woning te koop in De Keyserhoeve 28, 2040 Zandvliet

Luxueus afgewerkte HOB met 3 slpk., dubbele garage en tuin

€ 599 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 355 m²
  • Bewoonbare opp.: 180 m²
  • EPC: 181 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 2006
  • Niet geïndexeerd KI: € 1333
Deze ruime en luxueus afgewerkte woning is gelegen midden in het centrum van Zandvliet, vlakbij de kerk en de Botermarkt. Openbaar vervoer, winkels en scholen zijn allen op wandelafstand bereikbaar. De woning heeft een erg gezellige, landelijke uitstraling, werd hoogwaardig afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen en is super gerieflijk ingedeeld met verschillende ingemaakte kasten. Binnenkomen doet u via een aparte inkomhal met gastentoilet en netjes ingemaakte vestiairekast. Vanuit de inkomhal betreedt u meteen de riante, open leefruimte, dewelke bestaat uit een gezellige zithoek met open haard, een eetkamer en een volledig uitgeruste, open keuken met SMEG-toestellen. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een ruime master-bedroom met ensuite douchekamer en een wasplaats. De volledige gelijkvloers verdieping werd voorzien van vloerverwarming. De trap in de eetkamer leidt naar de vide/nachthal op de eerste verdieping, waar u nog 2 ruime slaapkamers op parketvloer en een badkamer met inloopdouche, hangtoilet en waskom met meubel kan terugvinden. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 355m². In de prachtig aangelegde tuin met deels overdekt terras kan u dankzij een zuidelijke oriëntatie de hele dag door van het zonnetje genieten. U vindt er verder nog een regenwaterput, dewelke werd aangesloten op het toilet. Achteraan het perceel beschikt u over een erg ruime, dubbele garage. Deze is zowel toegankelijk vanuit de tuin als vanaf de straatzijde en werd uitgerust met 2 automatische poorten, een gepolierde betonvloer en een kraantje. Ook een handige bergzolder is aanwezig in de garage.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 8m² De droge kelder voorziet in extra opbergruimte.

Gelijkvloers

Inkom | 10m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal, waarin de hoogwaardige afwerkingsgraad van de woning meteen in het oog springt. U vindt er een netjes ingemaakte vestiairekast en gastentoilet met handenwassertje. Daglicht valt binnen langs het glas-in-loodraampje boven de voordeur.

Woonkamer Vanuit de inkomhal betreedt u rechtstreeks de riante leefruimte. In de woonkamer valt aangenaam daglicht binnen langs verschillende raampartijen. De mooie parketvloer en open haard in het midden van de ruimte zorgen voor een erg gezellige uitstraling.

Eetkamer De eetkamer met landelijke tegelvloer staat in open verbinding met zowel de woonkamer als de keuken. Eyecatcher hier is zeker het hoge plafond tot onder de nok van het dak. Een trap leidt naar de vide/nachthal op de 1e verdieping. Een achterdeur zorgt voor een verbinding naar de prachtige tuin.

Keuken | 12m² In de keuken met tegelvloer werd een knusse ontbijthoek voorzien. Verder werd ze uitgerust met een marmeren werkblad en kwaliteitsvolle SMEG-toestellen: een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, microgolfoven en anderhalve spoelbak. Ook hier geeft een achterdeur toegang tot het overdekte terras en de tuin.

Slaapkamer | 15m² De ruime master-bedroom is gelegen op het gelijkvloers en is toegankelijk vanuit de inkomhal. De kamer werd voorzien van een parketvloer en handige ingemaakte kasten. 2 ramen trekken flink wat daglicht naar binnen. Extra troef is hier zeker de ensuite douchekamer.

Badkamer | 7m² Aansluitend aan de master-bedroom op het gelijkvloers beschikt u over een douchekamer met volledig betegelde inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. U vindt er tevens nog een ingemaakte kast en handdoekdroger.

Wasplaats | 4m² Grenzend aan de douchekamer bevindt zich de wasplaats op tegelvloer. Deze beschikt naast de aansluitingen voor wasmachine en droogkast ook nog over een ingemaakte kast. Een raam zorgt voor voldoende inval van daglicht. De ruimte is eveneens toegankelijk vanuit de eetkamer.

Toilet | 1,5m² Het gastentoilet is gelegen in de inkomhal en werd uitgerust met een tegelvloer, hangtoilet en natuurstenen handenwasser.

Tuin | 355m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 355m². De tuin met deels overdekt terras werd prachtig aangelegd en erg netjes onderhouden. Dankzij een oriëntatie op het zuiden kan u hier een hele dag door van het zonnetje genieten. Er is verder nog een regenwaterput aanwezig, dewelke werd aangesloten op het toilet.

Garage | 52,5m² Achteraan het perceel vindt u een erg ruime, dubbele garage. Deze werd voorzien van 2 automatische poorten, een gemakkelijk te onderhouden gepolierde betonvloer en een kraantje. Er is tevens ook een handige bergzolder aanwezig.

Verdieping 1

Slaapkamer | 18m² Beide slaapkamers op de eerste verdieping zijn aangenaam ruime kamers met mooie parketvloer en een raam dat daglicht naar binnen trekt. Ze werden beiden voorzien van geluid- en distributie-aansluiting.

Slaapkamer | 15m² Beide slaapkamers op de eerste verdieping zijn aangenaam ruime kamers met mooie parketvloer en een raam dat daglicht naar binnen trekt. Ze werden beiden voorzien van geluid- en distributie-aansluiting.

Badkamer | 6m² In de netjes onderhouden badkamer vindt u een inloopdouche, hangtoilet en waskom met meubel. Ook deze ruimte werd voorzien van praktische ingemaakte kasten.

Berging | 7,5m² Er is een berging aanwezig op de eerste verdieping. Hier kan u de CV-ketel en extra ingemaakte kasten terugvinden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig.

Dak Het dak werd geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 181 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken werd uitgerust met een marmeren werkblad en kwaliteitsvolle SMEG-toestellen: een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, microgolfoven en anderhalve spoelbak.

Raamwerk Houten ramen voorzien van slagluiken.

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche, hangtoilet en waskom met meubel. // De douchekamer is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel.

Verwarming HR condenserende ketel - 2006 // Vloerverwarming // Open haard

De Keyserhoeve 28, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.