Aanbod te koop

Vind je ideale woning in Berendrecht

Ben je op zoek naar een huis, bouwgrond of appartement te koop in Berendrecht? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als marktleider in onze polders vind je bij Fimmo een ruim aanbod aan eigendommen te koop in Berendrecht.

Berendrecht is een rustig dorpje met authentieke dorpskern en prima voorzieningen wat betreft winkels, scholen en openbaar vervoer. Voor velen is haar gemakkelijke bereikbaarheid via de A12 en gunstige ligging vlakbij de haven van Antwerpen een absolute troef. Het centrum van Antwerpen is zowel met de wagen als met het openbaar vervoer bereikbaar op minder dan een half uur. Wist je trouwens dat Berendrecht een district is van Antwerpen en op die manier mee geniet van heel wat voorzieningen op vlak van kinderopvang, cultuur, sport en vrije tijd? Maar ook wie van wandelen en fietsen houdt, komt in Berendrecht aan zijn trekken in de uitgestrekte polders, grenspark De Zoom, het Reigersbos of op het jaagpad langs het Schelde-Rijnkanaal.

Het team van Fimmo Vastgoed helpt je maar al te graag bij het vinden van het perfecte huis, appartement of bouwgrond in Berendrecht. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in Berendrecht? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.