Woning te koop in Steenovenstraat 39C, 2040 Berendrecht

Charmante BEN-woning met 3 slpk. en tuin

€ 447 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 343 m²
  • Bouwjaar: 2022
Koop aan 6% btw*-  Deze knappe totaal gerenoveerde woning met enorm charmante uitstraling is fantastisch gelegen, vlakbij het centrum van Zandvliet en Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Deze halfopen bebouwing maakt deel uit van renovatieproject 'Corneliushoeve', waarbij de oude vrijstaande hoeve in de Steenovenstraat werd omgebouwd naar 3 energiezuinige BEN-woningen. De 3 woningen samen vormen visueel één geheel in hoevestijl. Voor bovenvermelde prijs koopt u deze volledig afgewerkte woning. Binnenkomen doet u hier in de aparte inkomhal op tijdloze tegelvloer met gastentoilet. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de badkamer en de leefruimte. De leefruimte met volledig uitgeruste open keuken baadt werkelijk in het daglicht dankzij de gigantische raampartijen in de zij- en achtergevel. De mooie lichtgrijze tegelvloer werd hier netjes doorgetrokken. Een glazen deur in de achtergevel zorgt voor een rechtstreekse toegang naar het terras en de tuin. Grenzend aan de leefruimte werd een praktische bergruimte/achterinkom voorzien. Een vaste trap in de inkomhal leidt naar de master-bedroom en 2 volwaardige kinderkamers op de eerste verdieping. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 343.5m².  In de toffe tuin met aangelegd terras is het zeker en vast aangenaam vertoeven. Aan de achterinkom, in de zijgevel van deze woning, werd tevens een overdekte fietsenstalling voorzien.
*Contacteer één van onze medewerkers voor meer info over de voorwaarden!

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 5,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tijdloze, lichtgrijze tegelvloer met gastentoilet en ruimte voor vestiairehoek.

Toilet | 1,5m² De inkomhal beschikt over een gastentoilet.

Badkamer | 11,5m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de ruime badkamer met tegelvloer. Deze beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Het raam aan de straatzijde trekt flink wat daglicht naar binnen.

Leefruimte | 33m² De leefruimte met tegelvloer is erg ruim en geniet van een super aangename lichtinval dankzij de verschillende, gigantische raampartijen in de zij- en achtergevel.

Keuken | 15,5m² De keuken werd opnieuw voorzien van dezelfde mooie tegelvloer en staat in open verbinding met de leefruimte. Ze beschikt over alle hedendaags comfort. Extra troef is hier zeker de aangrenzende ontbijthoek met prachtig zicht op de tuin.

Berging | 9,5m² Het gelijkvloers werd verder voorzien van een praktische bergruimte/achterinkom waarin u allerhande voorraad kan stockeren.

Tuin | 343,5m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 343m². In de toffe tuin met aangelegd terras is het aangenaam vertoeven. De bouwheer heeft intussen zowel de voor- als achtertuin ingezaaid met gras. Ook werd er reeds een draadafsluiting voorzien tussen de achtertuinen.

Verdieping 1

Nachthal | 2,5m² Een vaste trap in de inkomhal leidt naar de slaapkamers op de eerste verdieping.

Slaapkamer | 17m² De master-bedroom is een aangename slaapkamer voorzien van een nette laminaatvloer, Velux-raam en een raampje in de zijgevel.

Slaapkamer | 7m² Ook de tweede slaapkamer met laminaatvloer is een volwaardige slaapkamer voorzien van 2 ramen.

Slaapkamer | 4,5m² De derde slaapkamer is de kleinste van de 3 maar kan prima dienst doen als kinderkamer. Indien gewenst kan u deze ruimte met laminaatvloer ook gebruiken als bureau of dressing.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie Bijna energieneutrale woning (BEN-woning) met E-peil van 20

Keuken De keuken is voorzien van alle comfort

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel

Verwarming Condenserende ketel 2022 - Vloerverwarming op het gelijkvloers, radiatoren op de 1e verdieping.

Steenovenstraat 39C, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Ja
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Ja
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.